Meteen naar de inhoud

WE ZIJN SAMEN ONDERWEG

Wij zijn een scale-up die razend enthousiast wordt van alles wat met mobiliteit te maken heeft. Mobiliteit brengt ons verder, zorgt dat we ons werk kunnen uitvoeren of helpt ons onze familie op te zoeken. En of we dat doen per benenwagen, deelauto of met het OV: wij zijn er mee bezig. We combineren, vergemakkelijken en innoveren zodat mobiliteit makkelijker, duurzamer of goedkoper kan.

Dat bereiken we door software te combineren met mobiliteit. Daardoor weet jij bijvoorbeeld wanneer je bus vertrekt, waar welke deelscooter staat of welke ritten je precies hebt afgelegd de afgelopen week. Soms vraagt een probleem om een permanente oplossing, maar vaak springen wij ook op projectbasis bij om met onze expertise vlot resultaat te halen.

We richten ons met specifieke labels op bijvoorbeeld de zakelijke markt, binnenlandse consumenten, het sociaal domein, toeristen en internationale studenten.

Wil je meer weten over ons bedrijf? Scroll dan eens door deze pagina heen!


Met de MIG willen wij mobiliteit door middel van slimme software toegankelijk, duurzaam én makkelijk in gebruik maken voor iedereen in Nederland, van student tot toerist, werknemer tot automobilist; wij verbinden.”

ONZE BEDRIJVEN

DE ORGANISATIE IN CIJFERS

100+

COLLEGA’S DIE MET ONS MEEBOUWEN

4

KANTOREN, VERDEELD OVER AMERSFOORT

185.000+

EINDGEBRUIKERS VAN ONZE PRODUCTEN

2013

WAS HET JAAR DAT DE MIG WERD OPGERICHT

1

BRUIN CAFÉ IN DE KELDER VAN ONS HOOFDKANTOOR

5

MINUTEN LOPEN NAAR KANTOOR VANAF AMERSFOORT CS

WIL JE MEER OVER ONS WETEN?

TOF, WIJ OOK OVER JOU!